B&B De Stolpjes - Tuitjenhorn
Unieke accommodaties en uitstekende service!
B&B De Stolpjes

Faciliteiten en Service

Faciliteiten en Service

De sfeervol ingerichte stolpjes hebben een ruime indeling en zijn geschikt voor twee tot maximaal 4 personen. Beide Stolpjes hebben een eigen opgang en naast een ruime begane grond een vaste toegangstrap naar een slaapvertrek boven. Hier staat uw comfortabele tweepersoonsbed waaruit u mooi uitzicht hebt op de oude boomgaard. Er is op de bovenverdieping voldoende kastruimte voor uw kleding. Op de beneden verdieping staat een comfortabele loungebank, deze bank is tevens om te bouwen tot slaapbank voor twee personen. In Stolpje 't Veldzicht is er voor de kleintjes een kleine bedstee die te bereiken is vanuit de slaapkamer boven. Heerlijk om in te spelen of even te 'chillen' 

De Stolpjes hebben een sfeervolle en prettige badkamer met waskom en ruime inloop regendouche. Er is een apart toilet. Het keukentje is voorzien van alle gemakken waaronder een koelkast, inductie kookplaat, magnetron, filter koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Er is voldoende glas & serviesgoed en bestek voor 4 personen.

De Stolpjes beschikken over een eigen parkeerplaats, toegangspad en toegang tot de (1800m2!) boomgaard die grenst aan uw eigen terras. Het terras wat direct grenst aan het Stolpje is omheind en eventueel af te sluiten mocht u uw hond(jes) meenemen.

Bij de overnachtingsprijs is inbegrepen:

  • Sfeervolle en eenvoudig te bedienen pelletkachel gevuld voor uw gehele verblijf
  • Glasvezel Internet/Wifi, televisie en streamingsdiensten Netflix en Videoland
  • Koffie en thee
  • Linnengoed en handdoeken

Bij de overnachtingsprijs is niet gratis inbegrepen:

  • Ontbijtservice
  • Toeristenbelasting

Ontbijtservice:
Indien u gebruik wilt maken van de (heerlijke!) ontbijtservice na uw eerste overnachting dan vernemen wij dat graag voor aankomst. Op alle overige dagen vernemen we dat graag voor 14 uur 's middags. Ontbijt wordt bij uw voordeur, in een luxe mand vol lekkernijen, bezorgd op een met elkaar afgesproken tijdstip.

Fotoboek Faciliteiten en Service

Stolpjes