B&B De Stolpjes - Tuitjenhorn
Unieke accommodaties en uitstekende service!
B&B De Stolpjes

Faciliteiten

Faciliteiten

De sfeervol ingerichte stolpjes hebben een ruime indeling en zijn geschikt voor twee tot maximaal 4 personen. Beide Stolpjes hebben een eigen opgang en naast een ruime begane grond een vaste toegangstrap naar een slaapvertrek boven. Hier staat uw comfortabele tweepersoonsbed met door de kleine raampjes mooi uitzicht op de boomgaard. Er is op de bovenverdieping voldoende kastruimte voor uw kleding. Op de beneden verdieping staat een comfortabele loungebank. In Stolpje 't Veldzicht is deze bank tevens om te bouwen tot slaapbank voor twee personen en is er voor de kleintjes een kleine bedstee die te bereiken is vanuit de slaapkamer boven. Heerlijk om in te spelen of even te 'chillen' 

De Stolpjes hebben een sfeervolle en luxe badkamer met waskom en ruime inloop regendouche. Er is een apart toilet. Het keukentje is voorzien van alle gemakken waaronder een koelkast, kookplaat, filter koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Er is voldoende glas & serviesgoed en bestek voor 4 personen.

Bij de overnachtingsprijs is inbegrepen:

  • Sfeervolle en eenvoudig te bedienen pelletkachel gevuld voor uw gehele verblijf
  • Glasvezel Internet/Wifi, televisie en streamingsdiensten Netflix en Videoland
  • Koffie en thee
  • Linnengoed en handdoeken

Bij de overnachtingsprijs is niet gratis inbegrepen:

  • Ontbijtservice
  • Toeristenbelasting

Ontbijtservice:
Indien u gebruik wilt maken van de ontbijtservice na uw eerste overnachting dan vernemen wij dat graag voor aankomst. Op alle overige dagen vernemen we dat graag voor 14 uur 's middags. 

Fotoboek Faciliteiten en Service