B&B De Stolpjes - Tuitjenhorn
Unieke accommodaties en uitstekende service!
B&B De Stolpjes

Onze hond Pip

Onze hond Pip

Mijn naam is Pippi, deze naam kreeg ik als pup. Mijn baasjes noemen me nu Pip. Waarschijnlijk omdat ze Pippi niet meer vinden passen bij mijn formaat.

Ik ben namelijk best wel groot dus ik snap dat wel. Ik woon hier heerlijk op het erf en heb alle ruimte in onze eigen tuin. Ik kan niet zelf de boomgaard in of bij de Stolpjes komen. Mijn baasjes nemen me toch elke dag wel mee voor een lekkere wandeling.

Soms op het strand, maar het allerliefste kom ik in de Schoorlse duinen! En dan vooral in de periode Oktober tot Maart want dan mag ik heerlijk los en vind het dan heerlijk om over de paden, duinen en heide te hollen en te dollen.

Het liefst kom ik dan andere loslopende honden tegen om mee te spelen. Mijn eerste reactie is afwachtend maar als er een klik is dan speel ik zo graag. En anders loop ik gewoon door want het laatste wat ik wil is mijn baasjes uit het oog verliezen.

Thuis neem ik mijn rol serieus en zal me zeker laten zien en horen. Ik kan me voorstellen dat andere mensen mij imposant vinden met mijn 70kg. En vaak heb ik bananen in mijn oren als m’n baasjes me dan corrigeren. Het is de leeftijd zeggen ze dan, iets met pubertijd ofzo. Ik weet niet wat ze daarmee bedoelen maar dat schijnt bij mijn soort best lang te duren. Maar hoe stoer ik me ook gedraag: Ik ben lief van aard en ik kan nooit bij u komen omdat ik achter een hek zit. Mijn baasjes zeggen dat u mij het beste kan negeren want dan is de lol er gauw af. En dat klopt ook wel.

Als ik u eenmaal ken dan is het goed maar geef me wat tijd en liefst geen aandacht. Daar leer ik van… (zeggen mijn baasjes)
 

 

Stolpjes