B&B De Stolpjes - Tuitjenhorn
Unieke accommodaties en uitstekende service!
B&B De Stolpjes

Uw hond mee naar B&B de Stolpjes?

Uw hond mee naar B&B de Stolpjes?

Als hondenliefhebbers kunnen wij ons levendig voorstellen dat het heerlijk is om uw hond bij u te hebben op vakantie. We weten als geen ander hoe fijn het is om met uw hond te wandelen in onze omgeving nabij bos, strand en zee. Uw hond is daarom van harte welkom bij de Stolpjes! 

We zijn als B&B coulant, maar het meebrengen van meer dan één hond is helaas niet toegestaan, mits het maximaal twee kleine hondjes zijn. 

We hebben wel een aantal huisregels opgesteld om het verblijf en het verblijf van onze andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze huisregels voor honden
 

  • Indien uw hond mee gaat naar onze B&B, dient u dit aan te geven bij het maken van uw reservering;
  • Bos, strand, zee en duinen zijn fantastisch! Maar check voordat u de B&B betreedt of uw hond droog is en geen moddersporen achterlaat;
  • Zorg aub dat uw hond luistert en niet tot overlast is van de overige gasten of onze lieve buren. Niet iedereen houdt van honden en vindt een vriendelijke hondenbegroeting al snel te veel van het goede;
  • Honden mogen niet plaatsnemen op onze bedden, banken, fauteuils of aan tafel.
  • Laat uw hond nooit alleen achter in het Stolpje; Mocht u toch alleen op pad willen dan is het een overweging een bench mee te nemen.
  • Voor beschadigingen aan het interieur wordt de eigenaar van de hond aansprakelijk gesteld voor de herstelkosten;
  • Op het toegangspad naar de B&B dienen honden altijd aangelijnd te zijn;
  • Het terras wat grenst aan het Stolpje is omheind maar u heeft wel toegang tot de boomgaard. Wel vragen we u vriendelijk eventuele drolletjes in een zakje te doen;
  • Door boeking van onze Stolpjes gaat u akkoord met deze honden huisregels.


Tot slot willen wij de volgende tip meegeven:

U begeeft zich in een vakantiegebied. Bos, strand, zee en duinen trekken veel mensen aan uit geheel Europa waardoor het in het hoogseizoen vaak druk is met honden en hun baasjes. Zorg dat uw hond optimaal beschermd is door vaccinatie tegen helaas veel voorkomende ziektes als Parvo of kennelhoest. Helaas zijn de wet- en regelgevingen in omliggende landen minder strikt waardoor ongevaccineerde honden extra risico lopen op besmetting.

Stolpjes