B&B De Stolpjes - Tuitjenhorn
Unieke accommodaties en uitstekende service!
B&B De Stolpjes

Tarieven B&B De Stolpjes

Tarieven B&B De Stolpjes

Stolpje 't Veldzicht en 'Thuysje is het gehele jaar te huur, tegen onderstaande tarieven. Dit betreffen de basistarieven per overnachting voor 2 personen in het laagseizoen en de meerprijs bij eventuele extra personen. 
 
Stolpje 't Veldzicht en 'Thuysje: (2 tot maximaal 4 personen)
  • €99,- per nacht (minimaal 2 nachten) voor 2 personen
  • Per extra persoon (12 jaar en ouder) betaalt u €25,- p.p.p.n.
  • Per extra persoon (jonger dan 12 jaar) gratis
  • Hond: €5,- per nacht (niet toegestaan in Stolpje 'Thuysje)
  • Ontbijtservice €14,50 p.p.p.o.
  • Ontbijt voor kinderen tot 3 jaar gratis, kinderen van 3 tot 12 jaar €6 p.p.p.o.
  • Toeristenbelasting 2024: €2,00 p.p.p.n.
  • Fietsenverhuur elektrisch: €20,00 per dag/per fiets (reservering vooraf!)

Klik op onderstaande plusjes om de hoogseizoen tarieven, boekingsperiodes en onze betalings- en annuleringsvoorwaarden te bekijken.

Onderstaande feestdagen en vakantieperiodes vallen onder het hoogseizoen.
Hiervoor geldt een overnachtingsprijs van €119,- voor 2 personen.

Voorjaarsvakantie
9 februari t/m 25 februari 2024

Paasdagen
29 maart - 1 april 2024

Meivakantie
26 april t/m 5 mei 2024

Hemelvaart
9 mei - 12 mei 2024

Pinksteren
17 mei - 20 mei 2024

Zomerperiode
Juni t/m Augustus 2024

Herfstvakantie
Vrijdag 18 oktober t/m zondag 3 november 2024

Kerstvakantie
Vrijdag 20 december 2024 t/m zondag 5 januari 2025

U doet een aanvraag via het reserveringsformulier op de website en ontvangt een kopie per e-mail van uw aanvraag en onze algemene voorwaarden.

Naar aanleiding van uw aanvraag reageren wij met ons vrijblijvende voorstel voor akkoord. Na uw akkoord ontvangt u van ons een aanbetalingsverzoek van 50% van de geboekte periode. Deze aanbetaling dient te worden voldaan binnen 2 dagen. Na uw aanbetaling is de reservering definitief en verwerken wij dat in de beschikbaarheidskalender op de website.

6 weken voor aankomst ontvangt u van ons een e-mail met een betaalverzoek voor het resterende bedrag. Deze dient u binnen 2 weken te voldoen.

Zodra het volledige bedrag door ons is ontvangen bevestigen wij dit per e-mail en ontvangt u van ons aanvullende aankomstinformatie.

Mocht u reserveren binnen vier weken voor aankomstdatum dan dient u het gehele bedrag ineens te voldoen. Ook hier geldt: U ontvangt per e-mail de betaalgegevens en na uw betaling binnen 2 dagen is uw reservering definitief.

Tot 6 weken voor aankomst voor de gereserveerde datum kunt u kostenloos annuleren. Annuleert u tot 4 weken voor aankomst voor de gereserveerde datum dan bent u ons de reeds gedane aanbetaling verschuldigd. Vanaf 2 weken voor aankomst of annuleren tijdens uw verblijf bent u het gehele huurbedrag verschuldigd overeenkomstig onze algemene voorwaarden.

Als u door omstandigheden genoodzaakt bent een geplande periode te moeten verzetten dan kunnen we in overleg altijd kijken naar alternatieve data.

Stolpjes