B&B De Stolpjes - Tuitjenhorn
Unieke accommodaties en uitstekende service!
B&B De Stolpjes

Daar moet je geweest zijn.....

Daar moet je geweest zijn.....

Eetgelegenheden

Een opsomming van de vele eetgelegenheden of bezienswaardigheden in de buurt zou teveel van het goede zijn. Tegenwoordig heeft bijna iedereen internet in zijn of haar broekzak en daarmee is het eenvoudig iets naar wens te vinden. En toch willen we hier graag enkele tips geven. De prachtige Noord Hollandse kust heeft vele mooie strandpaviljoenen waar je heerlijk kunt nagenieten van een mooie strandwandeling, onder het genot van een goed glas wijn of uitstekende maaltijd. Als we dan toch een tip mogen geven dan is Strandpaviljoen Hargen aan Zee een plek waar je moet zijn geweest! Ook de gezellige stadjes Alkmaar en Schagen zijn op korte afstand. Voor wie echt in de buurt wil eten kan terecht bij "Lekker" en "RuiG" in Tuitjenhorn. Ook het prachtige dorpje Warmenhuizen heeft enkele leuke eetgelegenheden waaronder Globe Streetfood. Een mooie plek en super lekker eten!

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in de buurt zijn de Schoorlse duinen waar men prachtig kan fietsen, eindeloos kan wandelen (adembenemend!) of voor de fanatieke sporters onder ons: Een eldorado voor mountainbikers! Maar niet alleen Schoorl is de moeite waard natuurlijk. Als u zich afvraagt: Wat gaan we doen? Doe dan hier wat inspiratie op.

Of wat te denken van een dagje Alkmaar of het altijd gezellige Schagen. Op slechts 10 minuten afstand van de Stolpjes liggen deze gezellige stadjes. Hier dwaalt u langs de monumenten, gezellige grachten, winkels, musea en de vele terrassen en geniet u van de schoonheid van het oude centrum. Een leuke manier om de binnenstad van Alkmaar te ontdekken is aan boord van de rondvaartboot of beter nog: Huur zelf een bootje!

Voor kids

Ook voor kids is er in de directe omgeving heel veel te beleven! Enkele tips zijn:

Fotoboek Tips

Stolpjes