B&B De Stolpjes - Tuitjenhorn
Unieke accommodaties en uitstekende service!
B&B De Stolpjes

Verblijf bij de Stolpjes

Verblijf bij de Stolpjes

We willen graag dat u zich thuis voelt bij B&B de Stolpjes en dat er geen onduidelijkheden zijn voorafgaand aan, tijdens en na uw verblijf bij ons. Klik daarom op het plusje van onderstaande vragen en antwoorden. Mocht u een andere vraag hebben dan beantwoorden we deze graag!

U kunt bij beschikbaarheid bekijken of de periode nog vrij is en via de website reserveren. Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij B&B de Stolpjes zal overnachten. Dit kan bij opmerkingen. De reservering is pas definitief na een aanbetaling van 50% van de geboekte periode. Deze dient te gebeuren binnen 2 dagen na ons betaalverzoek. Na betaling ontvangt u van ons de bevestiging. 

Indien u met uw hond bij B&B de Stolpjes wilt overnachten dient dit altijd vooraf te worden besproken ons. In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (of kinderen) te worden vermeld.

B&B de Stolpjes heeft de beschikking over twee huisjes. De Stolpjes zijn geschikt voor een bezetting van 2 tot maximaal 4 personen.


Beide Stolpjes hebben 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en op de begane grond een comfortabele 2-persoonsslaapbank.

Het is niet toegestaan om met meer dan vier personen in Stolpje 't Veldzicht te overnachten. Het is na overleg wel mogelijk te overnachten in de oude boomgaard met een eigen tent. Eventueel kunnen wij ook een tent plaatsen in overleg.

Het is toegestaan om voor extra gasten een tent te plaatsen in de oude boomgaard tegen een bijkomende vergoeding per persoon / per nacht (zie tarieven).

Uiteraard mag dat. Indien u tijdelijk bezoekers wenst te ontvangen (die al dan niet overnachten in de boomgaard) dan dient u de gastheer of -vrouw hiervan wel vooraf in kennis te stellen.

Inchecken kan vanaf 15:00 uur. In overleg met de gastheer of -vrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur altijd voor 19:00 uur.

Geef in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en bel de gastheer of -vrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de voordeur van de boerderij Wemmenhoeve. Maar in de meeste gevallen zullen we u bij de parkeerplaats van de Stopjes persoonlijk ontvangen.

Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van) de gastheer of -vrouw voor de weekendboeking een andere uitchecktijd tot uiterlijk 12:00 uur gelden.
In overleg kunt u de sleutel in de deur laten zitten of natuurlijk persoonlijk afgeven mochten we in de buurt zijn.

Bij aankomst ontvangt u van de gastheer of -vrouw één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting en kachel. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastheer of -vrouw.

Wees svp net zo zuinig op onze bezittingen als uw eigen bezittingen. Bij onverhoopt verlies van een sleutel brengt B&B de Stolpjes u €20 in rekening.

Als u (uitsluitend op reservering vooraf) gebruikmaakt van de ontbijtservice, (€14,50 p.p) zorgen we dat er elke morgen een heerlijk vers ontbijtje voor u klaarstaat bij de gereserveerde accommodatie. Het wordt om 08:30 uur gebracht zodat u er op ieder gewenst moment in alle rust van kunt genieten. Mocht u eerder gebruik willen maken van het ontbijt dan kan dat uiteraard in overleg.

Bedlinnen en handdoeken zijn bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. Ook de kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

B&B de Stolpjes hecht grote waarde aan hygiëne. U komt in een goede en ontsmette accommodatie. Daar zorgen we voor en zit bij de prijs inbegrepen. Uw bed is opgemaakt met schoon beddengoed en de sanitaire ruimtes zijn weer proper. Ook maken we het Stolpje grondig schoon na ieder bezoek en voor uw aankomst. Bij het verlaten van de Stolpjes vragen we u wel vriendelijk alles netjes achter te laten en dat de vaat is afgewassen, gedroogd en weer netjes is ingeruimd.

De prijzen zijn inclusief schoonmaak, gebruik van de pelletkachel, energiekosten, water, bed- & keukenlinnen en het gebruik van koffie en thee. U kunt gratis gebruik maken van Wifi, TV en streamingsdiensten en gratis parkeergelegenheid op terrein bij B&B de Stolpjes. Wel vragen we u het Stolpje net zo netjes achter te laten als u het aantrof bij aankomst.

Uw auto kunt u parkeren op de gereserveerde plaats naast de Wemmenhoeve. Vanaf daar is het ongeveer 50 meter lopen naar de huisjes. Indien de parkeerplaats vol is zal de gastheer van -vrouw een andere plek aanwijzen om te parkeren. Parkeren is uitsluitend toegestaan ​​voor de duur van het verblijf. Parkeren op het terrein is op eigen risico. B&B de Stolpjes is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Hoewel de Stolpjes vrij gelegen zijn begeeft u zich aan de rand van een dorp met enkele omwonenden. B&B de Stolpjes vraagt haar gasten daarom vriendelijk om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf te onthouden. Alle muziek - en elk ander geluid - op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s avonds 21:00 tot ’s morgens 08:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit, het terras en de aangrenzende boomgaard.

Wij vinden een schoon milieu belangrijk! Vuilnis moet in de daarvoor bestemde afvalcontainers en de GFT bak. Leeg glaswerk mag u laten staan, liefst plaatsen bij vertrek in het daarvoor bestemde buitenhok. Deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen. Er is een aparte bak voor papier en plastic. We vragen u vriendelijk om het afval te scheiden.

Voor het opladen van uw telefoon(s) ligt een speciale veilige oplader in de huisjes. Het vriendelijke verzoek van ons om hiervan gebruik te maken en uw telefoons niet in het gewone stopcontact te steken tijdens het opladen. Een eigen powerbank of originele stekker is uiteraard toegestaan mits het toestel niet onbeheert wordt achtergelaten. Dit in verband met de risico’s van eventuele ongeschikte stekkers en het mogelijke brandgevaar. De Stolpjes zijn gebouwd van uitsluitend hout en natuurlijke materialen.

Het meenemen van uw hond kan maar altijd in overleg vooraf. Hier zal bepaald worden of het mogelijk is om uw hond mee te nemen naar onze Bed & Breakfast. De kosten hiervoor bedragen 5 euro per nacht. Als u na overleg uw hond hebt meegenomen hou er dan rekening mee dat de hond aangelijnd moet zijn als deze over ons terrein loopt. Onze eigen hond Pippi is gewend aan andere honden en gasten maar ze is groots in lijf en liefde. Laat altijd even weten wanneer de hond over het terrein meeneemt of buiten laat spelen. Bedankt voor het begrip!

Bij B&B de Stolpjes is roken en open vuur in de huisjes ten strengste verboden! In overleg is roken op het terras toegestaan mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Let op: De Stolpjes zijn van hout en rietgedekt en dus dient u te allen tijde bewust van brandgevaar te zijn. De Stolpjes zijn voorzien van rookmelders en brandblussers. Tijdens het roken buiten dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten worden uitgedaan en achtergelaten in de daarvoor bestemde peukenbak.

Stolpjes